• -5%
Drevená PIZZA v krabičke - ZOPA
search
  • Drevená PIZZA v krabičke - ZOPA
  • Drevená PIZZA v krabičke - ZOPA
  • Drevená PIZZA v krabičke - ZOPA

Drevená PIZZA v krabičke - ZOPA

12,50 €
11,88 €   s DPH Zľava 5%

9,90 €   bez DPH

Krabica na pizzu, krájač na pizzu, drevené cesto, prísady na pizzu, suchý zips na jednotlivých dielikoch, rozvoj kreativity a koordinácie ruka-oko, rozvoj jemnej motoriky - to je drevená pizza v krabici.

Dekor: Cars
Množstvo

Kreatívna drevená hračka "Pizza" s krabicou prináša deťom nekonečné hodiny zábavy a učenia. Táto súprava obsahuje 20 vysokokvalitných drevených prvkov vrátane kartónovej škatule, kúskov pizze, noža na oddeľovanie cesta a rôznych prísad, ako je ananás, cibuľa, paradajky, brokolica, olivy a saláma. Súprava je vyrobená z prírodného dreva a natretá špeciálnou netoxickou farbou, ktorá dodáva hračke jasný a atraktívny dizajn.

Drevené hračky sú stávkou na istotu
Hra s touto drevenou pizzou je nielen bezpečná, ale podporuje aj rozvoj detskej predstavivosti a kreativity. Drevo je prírodná surovina, ktorá neobsahuje žiadne škodlivé látky a nepredstavuje žiadne nebezpečenstvo, ani keď si ju dieťa vloží do úst. Všetky časti sú starostlivo vyrobené, bez ostrých hrán, ktoré by mohli dieťa poraniť.

Import pizze a kreativity
Vďaka realistickému dizajnu a žiarivým farbám hračka priťahuje pozornosť detí a motivuje ich k hravému učeniu. Deti sa môžu hrať na kuchára, rozvíjať svoju zručnosť a koordináciu pohybov. Súprava obsahuje suché zipsy, ktoré umožňujú deťom ľahko oddeľovať a spájať časti pizze, čím sa rozvíja ich logické myslenie. Tvorivú zábavu dopĺňa kartónová škatuľa, ktorú môžu deti zostaviť a predstavovať si, že doručujú chutnú pizzu svojim "zákazníkom".

- Vhodné pre deti od 3 rokov
- Podporuje predstavivosť, koordináciu, fantáziu
- Učí tvary, farby, počítanie a priestorové vnímanie
- Súčasťou je krabica na pizzu
- Drevený krájač na pizzu je súčasťou balenia
- Prísady na pizzu so suchým zipsom
- Vyrobené z odolného dreva
- Netoxické farby
- 20 kusov v balení
- Podporuje interakciu a socializáciu, keď sa hrá viac detí súčasne
- Skvelý tip na darček

-stav skladu má informatívny charakter a nie je možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

ZOP086580

Špecifické referencie

EAN13:
8595114450763
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.