Zavinovačka zaväzovacia pevný chrbát Outlast® - Little Angel
search
  • Zavinovačka zaväzovacia pevný chrbát Outlast® - Little Angel
  • Zavinovačka zaväzovacia pevný chrbát Outlast® - Little Angel
  • Zavinovačka zaväzovacia pevný chrbát Outlast® - Little Angel
  • Zavinovačka zaväzovacia pevný chrbát Outlast® - Little Angel

Zavinovačka zaväzovacia pevný chrbát Outlast® - Little Angel

48,30 €   s DPH

40,25 €   bez DPH

Zavinovačka s pevnými chrbtom ANGEL - Outlast® sa bude páčiť predovšetkým tým mamičkám, ktoré uprednostňujú klasický štýl zavinovačiek. Vrchná strana zavinovačky je vyrobená z bavlnenej látky, je vyplnená mäkkým polyesterovým rúnom a v zadnej časti je spevnená molitánovou vložkou. Vnútornú stranu tvorí hebký bavlnený satén.

Farba: Biela
Množstvo

  • Klasická zavinovačka so šnúrkami
  • Vyrobená zo 100% bavlny a materiálu Outlast®
  • Termoregulačné vlastnosti pre teplotný komfort bábätka
  • Vnútorná strana zavinovačky je z jemného bavlneného saténu
  • Zavinovačka je vyplnená mäkkým polyesterovým rúnom

Zavinovačka sa zaväzuje pomocou stužiek s tunelmi na prednej strane. Pri výrobe tejto zavinovačky bol tiež použitý termoregulačný materiál Outlast®. Tento materiál dokáže pracovať s telesným teplom a zaistiť tak bábätku v zavinovačke maximálny teplotný komfort. V prípade nadmerného zahriatia odvedie nadbytočné teplo, a v okamihu ochladenia teplo uvoľní a použije na zahriatie. Bábätko sa v zavinovačke cíti príjemne a pokojne. Zavinovačka je opatrená skrytým zipsom, ktorý slúži na vybratie rúna a molitanu pred praním. Rozmery: Rozložená zavinovačka má tvar štvorca s veľkosťou 77 cm x 77 cm Údržba: pranie v práčke na 40 ° C. Možnosť prania tepelnej vložky na 30 ° C Odporúčame dodržiavať pracie symboly uvedené na etikete. Zobrazenie farieb sa môže mierne líšiť od skutočnosti. Český výrobok, ktorého kúpou podporíte zamestnávanie našich zdravotne znevýhodnených kolegov. https://www.youtube.com/watch?v=XEV76AP3Ac4 Ocenenie výrobku: Na veľtrhu FOR KIDS v Letňanoch, dostala táto zavinovačka cenu GRAND PRIX ako najlepší výrobok veľtrhu. Zdôvodnenie poroty: český výrobca, priaznivá cena, termoregulácie, multifunkčnosť.
══════════════════════════════
Materiálové zloženie: 
100% Bavlna, Outlast®, 100% Polyester, polyuretán
Údržba:     

-stav skladu má informatívny charakter a nie je možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

900D601383
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.