Sensico: edukačná hra s určovaním 5 zmyslov - DJECO
search
  • Sensico: edukačná hra s určovaním 5 zmyslov - DJECO
  • Sensico: edukačná hra s určovaním 5 zmyslov - DJECO

Sensico: edukačná hra s určovaním 5 zmyslov - DJECO

11,90 €   s DPH

9,92 €   bez DPH

Zábavná edukačná pamäťová hra od Djeco pre deti predškolského veku. Je zameraná na určovanie 5 zmyslov. Hráči zatočia ruletkou a každý zo svojich 4 kartičiek s ilustráciami rôznych predmetov vyberie jednu zhodnú so zmyslom, na ktorý ukázala ruletka. Kto sa prvý zbaví svojich kartičiek, je víťaz.
Množstvo

Zábavná edukačná pamäťová hra pre deti predškolského veku. Je zameraná na určovanie 5 zmyslov. Hráči si rozdajú ilustrované kartičky. Zatočia ruletkou a zo svojich kartičiek s ilustráciami rôznych predmetov si každý vyberie 1 zhodnú so zmyslom, na ktorý ukázala ruletka. Kto priradil k zmyslu správny predmet, môže si kartičku odložiť nabok. Kto sa prvý zbaví svojich kartičiek, je víťaz. Správne riešenie je na rubovej strane každej kartičky.
Vyrobené z papiera a lepenky s ekologickým certifikátom FSC®.
Obsah: 34 ilustrovaných kartičiek s obrázkom predmetu na lícovej strane a riešením na rubovej strane, 1 ruletka, pravidlá hry.
Odporúčaný vek: 4 - 6 rokov. Počet hráčov: 2 - 6. Trvanie hry: 15 min.
Priemer ruletky: 15 cm. Rozmery balenia: 21,5 x 21,5 x 3 cm.

-stav skladu má informatívny charakter a nie je možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

DJ08545
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.