• -2,00 €
DOPREDAJ Podsedák s ISOfix  - Reemy
search
  • DOPREDAJ Podsedák s ISOfix  - Reemy

DOPREDAJ Podsedák s ISOfix - Reemy

54,90 €
52,90 €   s DPH Ušetríte 2,00 €

44,08 €   bez DPH

Reemy podsedák s ISOFIX je najlepšie vybaveným a nejvymakanějším podsedákom, ktorý je možné v súčasnej dobe zaobstarať. Na rozdiel od konkurenčných modelov prináša niekoľko zásadných vylepšení, ktoré robia podsedák ako pohodlnejšie, tak i bezpečnejšie.

Množstvo

Jedná sa o jedinný IsoFixová podsedák, ktorý má plne kovové uchytenie a to ako na strane automobilu, tak podsedáku samotného.

Obrovským plusom, ktorý neponúka žiadny IsoFixová podsedák je aj nastavenie dĺžky Isofix a to v piatich polohách. Padne tak do úplne každého auta, je jedno, ako hlboko je isofix v automobile zamiesené. Toto bol častý kameň úrazu predchádzajúcich modelov Podsedáky s Isofixom.

Podsedák je bohato a mäkko vypolstrování, pre maximálne pohodlie je vnútri 3 cm hrubá pena. Veľmi príjemné sú aj široké opierky rúk, zároveň je vďaka nim vždy bezpečnostný pás na svojom mieste!

Podsedák má v cene aj vodiacu sponu na bezpečnostný pás!

Spolu s podsedákom dostanete aj originálne chránič sedadlá v čiernej farbe, ten Vám ochráni pred poškodením ako kožené, tak i textilné poťahy. Pre ľahšiu usadenie do ISOFIX dostávate aj originálne zavádzacie plasty.

Podsedák je homologovaný a certifikovaný podľa štandardu detských autosedačiek ECE-R44-04.

Poťah podsedáku je možné zložiť a vyprať ho na teplotu 30 °.

-stav skladu má informatívny charakter a nieje možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.