Umelecké diamantíky - DJECO
search
  • Umelecké diamantíky - DJECO
  • Umelecké diamantíky - DJECO

Umelecké diamantíky - DJECO

15,90 €   s DPH

13,25 €   bez DPH

Malá kreatívna sada z kolekcie Artistic od Djeco. Dieťa dotvorí 4 obrázky komiksových postavičiek ligotavými mini diamantmi. Diamantíky dodajú ilustráciám lesk a krásne ozvláštnia povrch obrázkov. Manipuláciu s kamienkami uľahčí pero s navoskovaným hrotom a lepivé plôšky obrázkov.

Dekor: Praiteľstvá
Množstvo

Malá kreatívna sada z kolekcie Artistic. Dieťa dotvorí 4 obrázky komiksových postavičiek ligotavými mini diamantmi. Diamantíky vysype z tuby na mištičku, z ktorej ich bude vyberať perom s tupým hrotom. Hrot treba vopred navoskovať (plátok vosku je súčasťou balenia), aby sa kamienky ľahko vyberali. Potom ich stačí pritlačiť na lepivé plôšky obrázka. Mini diamanty dodajú ilustráciám lesk a krásne ozvláštnia povrch obrázkov. Tvorbou prevedie obrázkový návod.
Kolekcia Artistic obsahuje malé kreatívne sady, ktoré oboznamujú zvedavé tvorivé deti s rôznymi výtvarnými technikami.
Obsah: 4 obrázky, 6 túb mini diamantov (rôzne farby), mištička na triedenie kamienkov, 1 plátok vosku, 1 pero na manipuláciu s kamienkami, obrázkový návod.
Odporúčaný vek: 7 - 12 rokov.
Rozmery obrázkov: 14 x 16 cm. Rozmery balenia: 15,5 x 18,5 x 4,5 cm.

-stav skladu má informatívny charakter a nie je možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.