• -5%
Hniezdo pre bábätko WELCOME POD - INGLESINA
search
  • Hniezdo pre bábätko WELCOME POD - INGLESINA
  • Hniezdo pre bábätko WELCOME POD - INGLESINA
  • Hniezdo pre bábätko WELCOME POD - INGLESINA
  • Hniezdo pre bábätko WELCOME POD - INGLESINA

Hniezdo pre bábätko WELCOME POD - INGLESINA

139,00 €
132,05 €   s DPH Zľava 5%

110,04 €   bez DPH

Pomôžte svojmu dieťaťu pri prechode zo sveta tvoreného bruškom mamičky do nového sveta bez hraníc. Ponúknite mu prostredie, ktoré ho dokáže fyzicky aj emocionálne podporiť.

Farba: Beige
Množstvo

Po narodení dieťa opúšťa bezpečie maternice a vydáva sa v ústrety okolitému svetu, z tlmeného a uzavretého priestoru do priestoru bez hraníc a neznáma. Aby sme mu v tomto prechode pomohli, je dôležité ponúknuť mu prostredie, ktoré ho dokáže fyzicky aj emocionálne podporiť.
Preto bolo vytvorené hniezdočko Welcome Pod™, ktoré vášmu bábätku umožní v súlade s konceptom BabyWellness odpočívať a začať objavovať svet v uzavretom a chránenom priestore.

Pohodlie, priedušnosť a perfektná ergonómia: Tvar výrobku uľahčuje udržanie polohy na bruchu, zatiaľ čo tuhá opora na chrbte vždy zaručí správnu postúru novorodenca. Pevná podpera je vybavená mikrootvormi, ktoré zvyšujú priedušnosť, matrac obsahuje nastaviteľný valec, ktorý zaručuje prirodzenú flexiu nôh av polohe hlavy je oválna podpora, ktorá znižuje riziko plagiocefálie. Použitie priedušných materiálov a prírodných tkanín, ako je bambus a bavlna, zaručujú optimálne pohodlie a priedušnosť a podporujú prirodzenú termoreguláciu dieťaťa

Na spanie: Podložka Welcome Pod™ je vhodná ako redukcia na spanie do postieľky alebo kolísky približne do dvoch mesiacov veku dieťaťa alebo do doby, než je dieťa schopné sa samostatne zdvihnúť a otočiť. Požíva sa tak, ako je, bez prestieradiel, prikrývok alebo iných mäkkých prvkov, ktoré by mohli narušiť správne držanie tela a tepelnú pohodu dieťaťa.

Prvé hry a čas na brušku:Welcome Pod™ použijete na hranie, maznanie a na prípravné cvičenia pre jeho kognitívny a motorický rozvoj. Ideálne prostredie na pasenie koníčkov, s ktorým niektoré deti začínajú už v jednom mesiaci, ešte dlho predtým, než sa naučia pretáčať alebo liezť.

Aké sú hlavné prínosy ležania na brušku?

  • Pružnosť Rozvíja vynikajúcu pružnosť a pohyblivosť pohybov dieťaťa. Vytvára vynikajúci základ pre začatie plazenia a chôdze.
  • Svaly Posilňuje krčné a chrbtové svaly. Dojča môže pri cvičení na brušku začať zdvíhať hlavičku a trup opieraním sa o ruky.
  • Zmysly Podporuje rozvoj zmyslov dieťaťa tým, že mu umožňuje koordinovať pravé a šikmé očné svaly pre periférne videnie.
  • Posilňovanie Posilňuje a stimuluje horné končatiny tým, že prekonáva gravitačnú silu a podporuje rozvoj dlaňovej klenby.
  • Pohyblivosť Stimuluje a podporuje fyziologický motorický vývoj dieťaťa tým, že podporuje nové pohyby, polohy a aktiváciu svalov.

Rozmery:

Rozmery v zatvorenom stave: 82 x 48 x 12,5 cm
Vnútorné rozmery v zatvorenom stave: 66 x 30 cm

Inglesina
AZ99Q0QUB
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.