• -5%
Drevené chodítko Aktivity - ZOPA
search
  • Drevené chodítko Aktivity - ZOPA
  • Drevené chodítko Aktivity - ZOPA
  • Drevené chodítko Aktivity - ZOPA

Drevené chodítko Aktivity - ZOPA

53,50 €
50,83 €   s DPH Zľava 5%

42,35 €   bez DPH

Multifunkčná hračka, interaktívny panel, prvky Montessori, rozvoj jemnej motoriky, tréning chôdze a podpora rovnováhy, odolné drevo bez triesky, netoxické farby na vodnej báze, vhodné pre deti od 1,5 roka - to je Drevené chodítko Activity.

Množstvo

Drevené chodítko Activity nielenže podporuje nácvik chôdze, ale je vybavené aj mnohými prvkami, ktoré rozvíjajú koordináciu oko-ruka - vaše dieťatko si s chodítkom užije veľa zábavy, ale zároveň podporí svoj psychomotorický vývoj radostnou a pútavou hrou. Interaktívny panel obsahuje posuvný labyrint a skladačku, ktoré pomáhajú deťom rozpoznávať farby, tvary a zvieratá a zároveň podporujú ich kreativitu.

Naprieč viacerými generáciami
Vďaka svojej odolnosti a kvalitnej konštrukcii vydrží naše drevené chodítko niekoľko generácií. Príjemné pastelové farby dodávajú hračke jemný a hravý vzhľad. Vyrobené z dreva s certifikátom FSC, takže si môžete byť istí, že tento výrobok pochádza z dobre obhospodarovaných lesov. Vďaka tomu je drevené chodítko na aktivity dokonalou kombináciou hravosti a udržateľnosti. Vaše deti sa nielen naučia chodiť, ale užijú si aj hodiny zábavy.

- Tréning chôdze
- Rozvoj koordinácie ruka-oko
- Psychomotorický rozvoj
- Posuvný labyrint a skladačka
- Podpora kreativity
- Vydrží po celé generácie
- Skvelý tip na darček

-stav skladu má informatívny charakter a nie je možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodanaia Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

ZOP086584
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.