• -5%
Zimná čiapka Winter Beanies NEW - Elodie Deatails
search
  • Zimná čiapka Winter Beanies NEW - Elodie Deatails
  • Zimná čiapka Winter Beanies NEW - Elodie Deatails

Zimná čiapka Winter Beanies NEW - Elodie Deatails

24,90 €
23,66 €   s DPH Zľava 5%

19,71 €   bez DPH

Teplá zimná čiapka s prúžkovaným metalickým logom Elodie. Táto čiapka je čiastočne vyrobená z prírodných mikrovlákien Tencel™, ktoré zabezpečujú vynikajúcu schopnosť absorbovať vlhkosť a priedušnosť. Dvojvrstvová zmes Tencel™ a bavlny je luxusne mäkká a jej pružnosť pomáha dlhodobo udržať správny tvar. Vďaka extra vrstve látky na ušiach je táto čiapka vhodná na udržanie pohodlia vášho bábätka alebo batoľaťa aj počas chladných zimných dní.

Farba: Free Bird
Veľkosť: 0 - 6 mesiacov
Množstvo

Tkanina je dvojito navrstvená na zátylku a čele pre extra teplo tam, kde je to najviac potrebné. 


Pre optimálny strih je k dispozícii päť rôznych veľkostí. Pozrite si našho sprievodcu veľkosťami nižšie a nájdite si tú, ktorá zodpovedá vašim potrebám. Máme ich aj vo veľkostiach pre dospelých, takže si môžete vytvoriť krásny zladený vzhľad pre celú rodinu.


Vlákna Tencel™ sú vyrobené z mimoriadne kvalitnej celulózy, ktorá pochádza z eukalyptových stromov. Zmes s bavlnou vytvára mäkký, nekrčivý a flexibilný materiál, ktorý rýchlo schne a zachová svoj tvar dlhšie ako iné materiály. Je to tiež udržateľná voľba, keďže výroba si vyžaduje oveľa menej vody ako väčšina ostatných textílií. 


Prúžky dodajú čiapkám nielen charakteristický a ľahko rozpoznateľný vzhľad, ale tiež pomáhajú držať čiapku na svojom mieste nad ušami a čelom. 


Látka používaná v našich zimných čiapkach je certifikovaná podľa normy Oeko-Tex Standard 100. Certifikácia zabezpečuje, že použité materiály neobsahujú žiadne škodlivé ani alergénové látky. 

Sprievodca veľkosťami:

Vek:                                   Obvod hlavy:                         

0-6 mesiacov                       38-46 cm

6-12 mesiacov                     46-48 cm

1-2 rokov                             48-50 cm

2-3 rokov                             50-53 cm

3-100 rokov                         53-56 cm

Materiál : 46% Tencel | 46% Bavlna | 8% Elastan

-stav skladu má informatívny charakter a nieje možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.