• -37,90 €
Základňa Baby-Safe Core Base- BRITAX ROMER
search
  • Základňa Baby-Safe Core Base- BRITAX ROMER
  • Základňa Baby-Safe Core Base- BRITAX ROMER
  • Základňa Baby-Safe Core Base- BRITAX ROMER

Základňa Baby-Safe Core Base- BRITAX ROMER

129,90 €
92,00 €   s DPH Ušetríte 37,90 €

76,67 €   bez DPH

Na každej ceste si môžete byť istí, že vaše dieťa je v bezpečí a chránené: BABY-SAFE CORE sa jednoducho inštaluje na základňu BABY-SAFE CORE BASE jedným kliknutí

Množstvo

Na každej ceste budete mať istotu, že vaše dieťa je v bezpečí a chránené: BABY-SAFE CORE sa jednoducho inštaluje na základňu BABY-SAFE CORE BASE jedným kliknutím. Jediným pohybom zaistíte autosedačku na základni a uvidíte jasný indikátor, ktorý vám ukáže, že je správne pripevnená - uľahčí vám to prácu. Keď ste pripravení vziať svoj uzlíček radosti do sveta, nosič sa bez námahy odpojí.

Táto autosedačka musí byť pripevnená ku kotviacim bodom ISOFIX vášho vozidla. ISOFIX je štandardný systém upevňovacích bodov, ktorý sa nachádza takmer vo všetkých autách. Vytvárajú bezpečné a pevné spojenie medzi detskou autosedačkou a automobilom. Bezpečná inštalácia je doplnená použitím opornej nohy, ktorá zaručuje optimálnu stabilitu.

- Výškovo nastaviteľná opora
- Indikátory ukazujúce správnu inštaláciu
- jednoduché uvoľnenie
- v smere jazdy 40-83 cm
- i-Size štandard (R129)

-stav skladu má informatívny charakter a nie je možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodanaia Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

BRR022725
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.