Detský matrac ANDY 120 X 60, 70 x 140cm - MY BABY MATTRESS
search
  • Detský matrac ANDY 120 X 60, 70 x 140cm - MY BABY MATTRESS
  • Detský matrac ANDY 120 X 60, 70 x 140cm - MY BABY MATTRESS
  • Detský matrac ANDY 120 X 60, 70 x 140cm - MY BABY MATTRESS

Detský matrac ANDY 120 X 60, 70 x 140cm - MY BABY MATTRESS

148,00 €   s DPH

123,33 €   bez DPH

Unikátny matrac pre postieľky 120 x 60 cm alebo 70 x 140cm vybavený systémom Nucol® a pamäťovou penou, vysoký 14 cm, so zvýšenou bezpečnosťou zaistenou vnútorným rámom. Od najväčšieho výrobcu matracov v Španielsku.

Veľkosť: 60x120cm
Množstvo

Unikátny matrac pre postieľky 120 x 60 alebo 70 x 140cm vybavený systémom Nucol® a pamäťovou penou, vysoký 14 cm, so zvýšenou bezpečnosťou zaistenou vnútorným rámom. Od najväčšieho výrobcu matracov v Španielsku. Aj poťah sa líši podľa strany, na ktorú je matrac otočený. Materiál poťahu je z Tencelu, extra mäkkej tkaniny, ideálnej pre jemnú detskú pokožku. Schne rýchlejšie než iné textílie. Z druhej strany je tvorený 3D sieťou. Hrúbka 14 cm. Dve obdobia použitia. Prvé 0 – 8 kg: mäkká strana. Znižuje riziko plagiocefalie. Druhé + 8 kg: tvrdá strana. Podporuje správnu tvorbu kostí.

Dr. Eduard Estivill je považovaný za jedného z najznámejších expertov na detský spánok v Španielsku. Je autorom viac ako 200 článkov o poruchách spánku v národných i medzinárodných vedeckých publikáciách. Okrem toho napísal viac ako tucet kníh o spánku a zdravom životnom štýle, vrátane bestselleru Duérmete niño (Detská nespavosť). Jeho prestížna klinika Clínica del Sueño certifikovala Systém Nucol® prostredníctvom štúdie, ktorá dokazuje, že tento systém pomáha deťom lepšie spať.

 

icon-innogel   Pamäťová pena Innogel®: chladnejšia ako bežná pamäťová pena. Gélové častice oneskorujú absorpciu tepla, upokojujú dieťa a zabezpečujú nepretržitý spánok.

icon-nucol   Systém Nucol®: Vysoká úroveň priedušnosti a prispôsobivosti. Váha dieťaťa je rozložená rovnomerne.

icon-frame  VNÚTORNÝ BEZPEČNOSTNÝ RÁM Udržuje dieťa v strede matraca a zabraňuje tomu, aby sa zachytilo medzi bokmi postieľky a matracov.

icon-aquapur   HR Aquapur®: studená pena, mäkká a pohodlná na dotyk. Štruktúra s otvorenými bunkami zabezpečuje cirkuláciu vzduchu vo vnútri matraca.

icon-zipp   SNÍMATEĽNÝ POŤAH Zips spĺňa normu UNE EN 71.3: 96 (európska norma): jazdec zipsu zostáva vo vrecku, ktorý bráni tomu, aby sa dieťa zranilo.

icon-praci   Poťah je možné prať v súlade s pokynmi na štítku.

icon-inpotah   VNÚTORNÝ POŤAH  Priedušný, elastický a bezpečný vnútorný poťah, ktorý zabraňuje kontaktu dieťaťa s jadrom matraca.

Údržba: matrac vetrajte, pre odstránenie prachu vysávajte, snímateľný poťah sa môže prať v práčke na 40 °C.

MY BABY MATTRESS
MBM66202
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.