• -0,10 €
Matrac BABYSNÍČEK RICO - MATERASSO
search
  • Matrac BABYSNÍČEK RICO - MATERASSO
  • Matrac BABYSNÍČEK RICO - MATERASSO

Matrac BABYSNÍČEK RICO - MATERASSO

41,90 €
41,80 €   s DPH Ušetríte 0,10 €

34,83 €   bez DPH

Obojstranný matrac do detskej postieľky strednej tvrdosti, ktorý dokonale spĺňa vysoké nároky dnešných detičiek a ich rodičov.

Veľkosť: 60x120
Množstvo

Matrac má jadro z kvalitnej polyuretánovéj peny (PUR), ktorá zaručuje matracu pevnosť, dobré kopírovacie vlastnosti a dlhú životnosť. Vlastnosti peny sa používaním menia, pri prvom použití vyniká tuhosťou, ktorá sa používaním mení k príjemnejšiemu komfortu pri ležaní.  Je to zdravotne nezávadný materiál, ktorý sa bežne používa v detských postieľkach, v nemocniciach a aj v matracoch Materasso. Babysníček Rico je vyrobený z peny s hustotou 25 kg/m3, vďaka čomu má peny dlhšiu životnosť a dlho zachováva svoje vynikajúce vlastnosti. Výška celeho matraca je 8cm /pena s poťahom/. 

Poťah matraca ANTIALERGIC+

ANTIALERGIC – poťahová látka s vysokou pevnosťou, vyniká vynikajúcim pomerom „výkon / cena“. Pevnosť je zárukou, že vydrží aj veľmi časté pranie pre udržiavanie čistého, antialergického prostredia v matraci. Poťah je veľmi príjemný na dotyk a prešitý s dutým PES vláknom poskytuje užívateľovi dobrý tepelný komfort. Zároveň zaisťuje základnú hygienu matraca, pohlcuje prebytočnú vlhkosť a je vhodný pre najširšie spektrum zákazníkov. Samozrejmosťou je zips po celom obvode matraca a možnosť prania na 60°C

Matrace sú vhodné na uloženie na lamelový rošt alebo predpäté lamely.

Matrac je vyrábaný bezpečnou tecnológiou nepoškodzujúcou ozónovú vrstvu.

K matracu odporúčame zakúpiť matracový chránič, ktorý zabráni znečisteniu matraca.

 

Foto matraca je orientačné!

 

Materasso
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.