• -5%
Obrúsky vlhčené SO PURE bambusové bioodbúrateľné 56 ks - PETITE&MARS
search
  • Obrúsky vlhčené SO PURE bambusové bioodbúrateľné 56 ks - PETITE&MARS
  • Obrúsky vlhčené SO PURE bambusové bioodbúrateľné 56 ks - PETITE&MARS

Obrúsky vlhčené SO PURE bambusové bioodbúrateľné 56 ks - PETITE&MARS

2,00 €
1,90 €   s DPH Zľava 5%

1,58 €   bez DPH

Bábätká sú tie najjemnejšie a najnežnejšie stvorenia na svete. Ich pokožka je čistá a jemná a vyžaduje si každodennú starostlivosť už od narodenia.

Množstvo

Vlhčené obrúsky So pure predstavujú dokonalú čistotu z prírody. Obrúsky sú vyrobené z bambusu a obsahujú viac ako 98% vody. Sú bez parfémov, citlivé k jemnej detskej pokožke a veľmi mäkké a príjemné na dotyk. Tento produkt si vyberajú rodičia, ktorí uprednostňujú prirodzenú a bezpečnú starostlivosť.

Sú neoceniteľným pomocníkom doma i na cestách. V uzatvárateľnom balení nájdete 56 ks obrúskov. Balenie po použití jednoducho opätovne uzavriete a obrúsky tak zostanú mokré a pripravené na ďalšie použitie.

Môžete ich používať pri prebaľovaní, pri jedle, na prechádzke, na výlete alebo na dovolenke, vlastne kdekoľvek. Okrem čistenia po výmene plienky sú skvelé aj na čistenie špinavých ručičiek po hre alebo tváričky po jedle.

Vlastnosti:
- Počet ks v balení: 56 ks
- Obsah vody: viac ako 98%
- Vhodné od narodenia
- Rozmer balenia: 23 x 10,5 x 4 cm
- Materiál obrúsku: bambus
- Bez parfémov
- Biologicky odbúrateľné, šetrné k životnému prostrediu
- Pohodlné balenie s plastovým uzáverom, ktorý udrží výrobok dlhšie čerstvý
- Balenie je nutné spotrebovať 3 mesiace od otvorenia

Kyselina citrónová – citric acid
Kyselina citrónová sa prirodzene vyskytuje v ovocných šťavách (napríklad šťava z citróna obsahuje 5-8% kyseliny citrónovej; tiež sa dá získať z limetky, malín, brusníc alebo červenej repy). V kozmetike sa používa v kryštalickej podobe. Vďaka vysokej acidite sa v kozmetických prípravkoch používa na úpravu pH produktu aj pokožky. Pridáva sa do anti-aging produktov, kde podporuje peeling a obnovu vrchnej časti pokožky. Pokožku tiež čistí, spevňuje a bojuje proti pigmentovým škvrnám (má zosvetľujúce schopnosti). Je antibakteriálna a antimykotická.

Glycerín
Glycerol je súčasťou vlastného zvlhčovacieho systému pokožky a ako látka špecifická pre pokožku je veľmi dobre tolerovaná . V priemysle sa vyrába ako vedľajší produkt chemickej premeny, napríklad štiepením rastlinných alebo živočíšnych tukov v glyceríne a mastných kyselín. Dá sa získať aj z propylénu, vedľajšieho produktu pri výrobe bionafty.
V kozmetike má glycerín silný väzbový účinok na vlhkosť a chráni a regeneruje vlastnú bariérovú funkciu pokožky. Účinne zvyšuje elasticitu pokožky. Ako prísada do povrchovo aktívnych výrobkov (napr. niektoré čistiace prípravky) má glycerín tiež upokojujúci účinok a znižuje podráždenie a poškodenie pokožky . Pre výrobkoch starostlivosti o suchú pokožku a na starostlivosť o vlasy je preto glycerín ideálnou zložkou, ktorá zachováva vlhkosť a znižuje podráždenie.

Sodiun Citrate
Citrát sodný má formu drobných bielych kryštálov bez zápachu. Ide o soľ kyseliny citrónovej, ktorá sa získava pridaním hydroxidu sodného do kyseliny citrónovej. Najčastejšie má podobu drobných bielych kryštálov, ale môžeme sa stretnúť aj s inými formami. Pri výrobe kozmetiky sa využíva z toho dôvodu, že pomáha znižovať pH emulzií, maskovať ich východiskovú arómu, taktiež pôsobí antioxidačne a je to mierny konzervant. Vzhľadom na to, že táto látka v bežne používaných koncentráciách nepôsobí nepriaznivo na ľudský organizmus, používa sa aj v kozmetike určenej pre deti. Citrát sodný nájdeme v zložení šampónov, kondicionérov, čistiacej i ošetrujúcej pleťovej kozmetiky a pod.

Sodium Benzoate
Sodium benzoate je sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, ďalej potom v hubách, škoricu, klinčekoch a niektorých mliečnych produktoch (ako výsledok bakteriálneho kvasenia) a čajoch. Benzoát sodný na kozmetické účely sa vyrába synteticky. Je schválenou konzervačnou prísadou v certifikovanej prírodnej a BIO kozmetike. Vyskytuje sa v celom rade kozmetických prípravkov.

Decyl Glukozid
Sú to cukrové povrchovo aktívne látky na báze kokosového oleja a glukózy. Tieto čisto povrchovo aktívne látky na rastlinnej báze sú obzvlášť šetrné k pokožke a ekologicky neškodné z dôvodu ich biologickej odbúrateľnosti. Môžu sa používať v šampónoch a sprchových géloch a majú mierne zahusťovacie a penivé vlastnosti v kozmetických výrobkoch, zanechávajúc pokožku jemnú a pružnú. Okrem toho môžu tieto povrchovo aktívne látky znížiť dráždivý potenciál iných povrchovo aktívnych látok, a tak zvýšiť kompatibilitu kozmetických výrobkov. Môžu byť tiež použité v čistiacich prostriedkoch, ktoré sú dráždivé na citlivú pokožku.

Propylene Glycol
Propylénglykol tiež označovaný ako 1,2-propanediol je syntetický alkohol, ktorý je schopný absorbovať vodu a pôsobí teda ako humektant v produktoch osobnej hygieny. Vyskytuje sa vo forme bezfarebnej kvapaliny s horkastou chuťou bez zápachu. Pomáha znižovať šupinatosť a obnovuje vláčnosť pokožky. Používa sa v rôznych typoch pleťovej kozmetiky vrátane tej dekoratívnej, šampónoch a kondicionéroch, parfumoch atď.
Možno ho získať aj z rastlinných zdrojov (fermentáciou kvasiniek). Propylénglykol je považovaný za bezpečnú kozmetickú ingredienciu. U citlivejšej pokožky (napr. ekzematickej) môže spôsobovať mierne podráždenie.

-stav skladu má informatívny charakter a nieje možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

Petite&Mars
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.