• -5%
Drevená PIRÁTSKA LOĎ - ZOPA
search
  • Drevená PIRÁTSKA LOĎ - ZOPA
  • Drevená PIRÁTSKA LOĎ - ZOPA
  • Drevená PIRÁTSKA LOĎ - ZOPA

Drevená PIRÁTSKA LOĎ - ZOPA

36,90 €
35,06 €   s DPH Zľava 5%

29,21 €   bez DPH

Podporuje predstavivosť, bezpečné netoxické farby, podporuje rozvoj dieťaťa, hodiny pútavej zábavy, krásne detaily a spracovanie, vyrobené z dreva, možno použiť aj ako dekoráciu, vhodné pre deti od 3 rokov - to je drevená pirátska loď.

Množstvo

Drevená pirátska loď, ktorá rozpráva veľa príbehov a je zdrojom nekonečnej zábavy, sa stane obľúbenou hračkou aj vášho malého piráta. Loď je ideálnym prostriedkom na podporu rozvoja vášho dieťaťa. Vďaka bezpečným netoxickým farbám a krásnym detailom a spracovaniu je vhodná pre deti od 3 rokov. Vyrobená z kvalitného dreva ponúka nielen zábavu, ale aj možnosť využitia ako dekorácie.

Podporuje detskú predstavivosť a rozvoj s hodinami pútavej zábavy
Pirátska loď podporuje rozvoj jemnej motoriky, predstavivosti a fantázie dieťaťa. Vďaka koordinácii ruka-oko, ktorá je potrebná počas hry, sa posilňuje jeho schopnosť komunikovať a sebadôvera. S touto loďou má dieťa v balení všetko, čo potrebuje na dobrodružnú hru s pirátmi.

Nepretržitá zábava s touto pirátskou loďou poskytne rodičom aj čas pre seba, zatiaľ čo sa ich dieťa ponorí do sveta pirátov a objavovania. Vytvorte svojmu dieťaťu priestor na rozvoj s touto fascinujúcou drevenou pirátskou loďou!

- Vhodné pre deti od 3 rokov
- Drevené figúrky sú súčasťou balenia
- Hodiny zábavy
- Rozvíja motorické zručnosti, koordináciu ruka-oko a predstavivosť
- Vyrobené z odolného dreva a farieb na vodnej báze
- Kompaktná veľkosť (43 × 39 cm)
- Skvelý tip na darček

-stav skladu má informatívny charakter a nie je možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

ZOP086571
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.