• -5%
Cumlík Binkie Bundle Silikón 3+ m  - Elodie Details
search
  • Cumlík Binkie Bundle Silikón 3+ m  - Elodie Details
  • Cumlík Binkie Bundle Silikón 3+ m  - Elodie Details

Cumlík Binkie Bundle Silikón 3+ m - Elodie Details

11,90 €
11,31 €   s DPH Zľava 5%

9,42 €   bez DPH

Binky Bundle je dvojbalenie cumlíkov s okrúhlymi cumlíkmi z latexu alebo silikónu, dostupné vo veľkostiach novorodeneckých a aj +3 mesiacov. Tlmené farebné odtiene a prsteňový dizajn im dodávajú retro-inšpirovaný vzhľad, ktorý si jednoducho zamilujete. 

Farba: Hazy Jade
Množstvo

Štít je mierne zahnutý smerom von a je vybavený troma vetracími otvormi, ktoré umožňujú cirkuláciu vzduchu. Všetky sú navrhnuté na ochranu citlivej pokožky okolo úst dieťaťa pred podráždením. Úplne bez škodlivých látok, ako je BPA, ftaláty a PVC. Testované a schválené podľa európskej bezpečnostnej normy EN-1400. Jednoduché čistenie a sterilizácia vo vriacej vode. Súčasťou balenia sú aj podrobné pokyny na používanie. Všetky cumlíky majú v ponuke Elodie k dispozícii vhodný klip na cumlík, ktorý sa výborne hodí na dokončenie vzhľadu a zabezpečuje, aby bol cumlík vždy čistý a na dosah.

Tvar gombíka a prsteňa je klasika, ktorá si nedávno získala novú obľúbenosť. Jemné farby sa ľahko hodia k vášmu outfitu alebo k mnohým iným doplnkom z ponuky Elodie.

Štít cumlíka je mierne zakrivený smerom von a navrhnutý s ventilačnými otvormi, ktoré umožňujú cirkuláciu vzduchu okolo úst a pomáhajú zabrániť podráždeniu pokožky.


Jednoduché čistenie a sterilizácia vo vriacej vode. Súčasťou balenia sú aj podrobné pokyny na používanie.

Testované a schválené podľa európskej bezpečnostnej normy BS EN 1400: 2013+A1:2014.

-stav skladu má informatívny charakter a nie je možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodanaia Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

Špecifické referencie

EAN13:
7333222009500
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.