• -26,00 €
Športový kočík Britax B-Agile M, Britax B Agile M - Elephant Grey
search
  • Športový kočík Britax B-Agile M, Britax B Agile M - Elephant Grey

DOPREDAJ Športový kočík Britax B-Agile M, Britax B Agile M - Britax ROMER

225,00 €
199,00 €   s DPH Ušetríte 26,00 €

165,83 €   bez DPH

Britax B-Agile M je moderné, vylepšené pokračovanie obľúbenej mestskej línie B-Agile. B-Agile M je komplet ladený do jedného tónu textílie v melange kvalite, čo spolu s detailom bieleho kruhu na kolesách a celkovom minimalizme kočíka pôsobí veľmi elegantne.

Farba: Cherry Wine
Množstvo

B-Agile M je komplet ladený do jedného tónu textílie v melange kvalite, čo spolu s detailom bieleho kruhu na kolesách a celkovom minimalizme kočíka pôsobí veľmi elegantne. Konštrukcia s nosnosťou 22 kg dietatka je mestská, mierne odpružená pre tlmenie nerovností, a naviac vybavená širšími penovými kolesami s dezénom. Pri nákupoch oceníš aj priestranný nákupný košík v spodnej časti.

 Maximalne zatazenie kocika je 28.5kg

Neotočné sedadlo dokážeš polohovať až do ľahu, a to aj v nožičkovej časti. Je dostatočne široké a priestranné aj pre staršie dieťa, no vložiť do neho môžeš aj tie ešte nesediace. Výhodou je aj XXL rozšíriteľná strieška s čiastočne zakrytou vetracou časťou a náhľadovým okienkom. Najmenšie bábätká kočík zvládne pomocou vložnej mäkkej vaničky, alebo vďaka adaptérom Click&Go, na ktoré sa dá naklinknúť ako voliteľná hlboká vanička, tak aj autosedačky Britax Römer. Samotný športiak je dodávaný s pláštenkou, detským madlom a držiakom na nápoje.

Maximálna hmotnosť

28,50 kg

Maximálna hmotnosť dieťaťa

22 kg

-stav skladu má informatívny charakter a nie je možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodanaia Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

BRR011356

Špecifické referencie

ean13:
4000984204827
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Mohlo by vás zaujímať aj