• -1,00 €
Športový kočík Easywalker Qtro Plus - EasyWalker
search
  • Športový kočík Easywalker Qtro Plus - EasyWalker
  • Športový kočík Easywalker Qtro Plus - EasyWalker

Športový kočík Easywalker Qtro Plus - EasyWalker

700,00 €
699,00 €   s DPH Ušetríte 1,00 €

582,50 €   bez DPH

Športový kočík s výbornou ovládateľnosťou a nafukovacími kolieskami, vhodný na cestu do terénu i mesta.

Farba: Black Edition
Množstvo

Qtro má extrémne ľahkú Hi-tech konštrukciu, ktorú možno jednoducho poskladať v dvoch krokoch. Väčšina komponentov je kovová s použitím minima plastov.  Po zložení zaberá málo miesta. Konštrukcia je veľmi dobre odpružená, vďaka čomu je kočík počas jazdy pohodlný pre dieťatko i mamičku. Veľké nafukovacie kolieska s ložiskami sa ľahko točia a ponúkajú skutočne "easy " prechádzku. Predné kolieska sú otočné o 360° s možnosťou zaistenia v jednom smere.  Aj pri plnom zaťažení sa jednoducho ovláda jednou rukou.  Na zadnej náprave je nášľapná brzda, ktorá kočík bezpečne zastaví na mieste a pretože je vyvýšená nezavadzia pri chôdzi ani vysokým ľuďom.  Rukoväť kočíka je výškovo polohovateľná, doplnená o pás na zaistenie kočíka o ruku. Pod kočíkom sa nachádza košík na drobnosti, ktorý možno rozzipsovaním zväčšiť.

Športová sedačka je veľmi priestranná má až 40 cm šírku a 104cm na dĺžku, a mäkko polstorvaná.  Chrbtová opierka je samostatne

 - Stav skladu má informatívny charakter a nie je možne podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vas budeme informovať po spracovaní objednávky.

EasyWalker
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.