Diamoniak: kartová hra stratégie a dobrodružstva - DJECO
search
  • Diamoniak: kartová hra stratégie a dobrodružstva - DJECO
  • Diamoniak: kartová hra stratégie a dobrodružstva - DJECO

Diamoniak: kartová hra stratégie a dobrodružstva - DJECO

9,50 €   s DPH

7,92 €   bez DPH

Hra pre celú rodinu z kategórie taktických hier. Vyhráva ten, kto prvý postaví svoj zámok.

Množstvo

Diamonak je hra pre celú rodinu z kategórie taktických hier. Vyhráva ten, kto prvý postaví svoj zámok. Každý má inú taktiku a stratégiu, niekto je opatrný, iný rád riskuje, zámok však musia dokončiť skôr, ako sa k nemu dostanú zlé čarodejnice.
Kartové hry sú perfektné na rozvíjanie pamäte, pozorovacích schopností, nútia deti rozmýšľať bez toho, aby si to uvedomili, stimulujú konverzáciu a samozrejme poskytujú veľa zábavy a smiechu. Veľká zábava v malom formáte, karty môžete jednoducho vziať so sebou na dovolenku či víkendový výlet.

Pre deti vo veku 5 - 99 rokov
Pre 2 - 4 hráčov
Obsahuje 55 kariet
Rozmer balenia: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm


Buďte prvý, kto postaví hrad vo vlastnej farbe. Strategická hra plná dobrodružstva. Každý hráč, či už je dobrodružný alebo opatrný, si pomocou vlastnej stratégie má postaviť zámok vo zvolenej farbe, skôr, ako ich bosorky začarujú! Nádherne ilustrovaná hra, ktorá pomáha deťom rozvíjať strategické myslenie. Zábava pre celú rodinu! Pre 2 až 4 hráčov od piatich rokov veku.

-stav skladu má informatívny charakter a nie je možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

DJ05117
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.