• -5%
Rukavice na kočík s kožušinou
search
  • Rukavice na kočík s kožušinou

Rukavice na kočík s kožušinou delené - Beztroska

54,90 €
52,16 €   s DPH Zľava 5%

43,46 €   bez DPH

Luxusné rukavice na kočík jedinečného dizajnu, ideálny na kočíky typu golfové palice.

Farba: Grey
Množstvo

Luxusné rukavice na kočík jedinečného dizajnu, ideálny na kočíky typu golfové palice. VLASTNOSTI: Moderný a veľmi praktický výrobok pre chladné dni.

CHYTENIE - nové originálne patentky KAM, ktoré sa ľahko a rýchlo odopne / sú odolné proti chladu (nepopraskajú)

Prečo stojí za to vybrať si náš rukávnik? - vonkajšia časť z nepremokavého materiálu (ortalion = extrémne ľahká a nepremokavá šusťákovina), materiál veľmi odolný proti znečisteniu - ľahká a teplá silikónová výplň, ideálny pre chladné dni / 240g / m2 - ideálna veľkosť ako pre mamičky, tak pre oteckov - vnútro z príjemného, mäkkého bavlneného úpletu (príjemný na dotyk / znižuje potenie) - výplň tvorí ľahká silikónová vlákna, ktoré majú hrejivé vlastnosti, sú antialergické - vyrobené vo farbách fusakov / utvorte si svoju jedinečnú kombináciu -

NEW FIT - rukavice sa ľahko prispôsobí vašej ruke, sú jemnejšie s gumičkou všitou do stredu, ktorá sa ľahko prispôsobí - všetky materiály sú certifikované Öko-Tex® Standard 100 - VODNÝ STĹPEC: 2000 mm

ÚDRŽBA: Perte na 30 ° C (na mierny cyklus). Nesušte v sušičke. Nechajte uschnúť v rozprestretom stave. Nežehlite. Nebel, ani nepoužívajte pracie prostriedky obsahujúce bielidlá. Nečistite chemicky.

- Stav skladu má informatívny charakter a nie je možne podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vas budeme informovať po spracovaní objednávky.
BTK7883

Špecifické referencie

EAN13:
5903641427920
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.