Swimtrainer Classic 2-6rokov (koleso)
search
  • Swimtrainer Classic 2-6rokov (koleso)

Swimtrainer Classic 2-6rokov (koleso)

28,90 €   s DPH

24,08 €   bez DPH

Oranžový SWIMTRAINER "Classic" sa používá k výuke pohybov rúk a nôh pri plávaní. Tento SWIMTRAINER "Classic" je určený pre malé deti s hmotnosťou od cca 15 kg do 30 kg (od 2 rokov do 6 rokov - v závislosti od váhy) a je vhodný ako pre začiatočníkov, tak aj pokročilých.

Množstvo

V oranžovom kolese (pre deti vo váhe od 15 do 30 kg) učíte deti správne používať ruky pri plávaní. Koleso má menší vztlak a je viac ponorené vo vode. Komory kolesa už môžete postupne vyfukovať a zmenšovať jeho vztlak.

- sú jedinými kolesami na slovenskom trhu, v ktorých sú deti v polohe plávania - vďaka nim sa Vaše dieťa môže naučiť plávať pomocou rokmi osvedčenej trojstupňovej výučby plávania, ktorá je známa už vo viac ako tridsiatich krajinách sveta - kolesá Swimtrainer "Classic" boli vyvinuté pre rozvoj a zábavu Vašich detí s dôrazom na dodržanie maximálnej bezpečnosti, neobsahujú ftaláty a sú testované v skúšobniach TÜV a GS

3-stupňový systém výučby plávania SWIMTRAINER "Classic" optimálne podporuje deti pri kontakte s vodou a pri výučbe plávania. Poskytuje deťom veľa zábavy a má vysoký stupeň bezpečnosti. Dieťa alebo batoľa je v patentovanom kolese SWIMTRAINER "Classic" v ideálnej pozícii na plávanie, má voľné ruky pre uchopenie hračky a môže sa voľne pohybovať nohami. Dieťa si týmto hravým spôsobom začne vytvárať pozitívny vzťah k vode.

NECHRÁNI PRED UTOPENÍM!
Nie je určené na používanie v plytčine, resp. tam, kde dieťa dočiahne nohami na dno.

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.