Podvozok kočíka i2 - MUTSY Dark Grey
search
  • Podvozok kočíka i2 - MUTSY Dark Grey

Podvozok kočíka i2 - MUTSY

503,90 €   s DPH

419,92 €   bez DPH

Čistý dizajn a všestrannosť, toto je esencia nového i2 (bývalý Igo). Mutsy i2 môže byť veľmi kompaktne zložený. Ideálne pre každodenné použitie!

Konštrukcia: Standard
Množstvo

Mutsy i2 má koženú, teleskopicky nastaviteľnú rukoväť (je ale vhodný skôr pre mierne vyšších a vysokých), vďaka ktorej je výškovo nastaviteľná aj pre vyššie osoby. Ľahká hliníková konštrukcia je k dispozícii v 5 farebných prevedeniach. Predné 22,5 x 4,5 cm kolesá sú otočné o 360° s aretačnou poistkou a ešte väčšie 29 x 5 cm zadné kolesá sa dajú ľahko zabrzdiť bezpečnostnou brzdou. Kolesá je možné rýchlo a jednoducho odpojiť kvôli kompaktnejšiemu uloženiu. Mutsy I2 má všetky kolesá bezúdržbové (penové a pogumované), ale v prípade potreby je možné dokúpiť zadné kolesá kvôli veľmi zlému terénu aj nafukovacie. Konštrukcia je veľmi dômyselne odpružená pri zadných kolesách a v prevedení 2018 pribudlo samostatne nastaviteľné pruženie predných kolies (dve polohy pruženia). Skladá sa ľahko a jednoducho na plocho. Konštrukciu je možné zložiť aj s pripnutou športovou sedačkou a i napriek robustnosti patrí po zložení medzi najmenšie kočíky.

Zložte rám i2, ľahko aj so strieškou a sedadlom. Výsledkom je veľmi kompaktný a prenosný balík. Chcete ho mať ešte menší? Nie je problém: jednoducho môžete
zložiť kolesá (a potom ich zase rovnako ľahko nasadiť). Vďaka fold-lock (zámku), zostane i2 zložený aj pri preprave. 360 ° otočné kolesá, s extra nárazu vstrebávajúcimi kolesami. Zadné Air kolesá sú perfektné pre nerovný terén.( kupujú sa samostatne ) Pre mesto sú lepšie penová kolesá, vďaka ich ľahkosti.

Unikátne technické vlastnosti:
- Predné kolesá majú vstavaný závesný systém pre extra pohodlie pre Vaše dieťa
- Závesný systém zaisťuje stabilitu
- Design stredného zavesenie na vrchu podvozku je extra child-friendly.
- Tlačidlá na rukoväti sú ľahko dostupné, takže je skladanie oveľa jednoduchšie.

Technické vlastnosti:
Hmotnosť: podvozok + ľahké kolesá - 9,4 kg
podvozok + air kolesá - 9,8 kg

Rozložený podvozok: 29,13 x 23,23 x 40,94cm
Zložený podvozok: 27,95 x 23,23 x 15,35cm
Rám: 32,28 x 16,54 x 22,83cm

Ostatné výrobky Mutsy.

MUTSY
i219unpuhe
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.