• -1,00 €
Športový kočík Easywalker Duo Plus - EasyWalker
search
  • Športový kočík Easywalker Duo Plus - EasyWalker
  • Športový kočík Easywalker Duo Plus - EasyWalker

Športový kočík Easywalker Duo Plus - EasyWalker

820,00 €
819,00 €   s DPH Ušetríte 1,00 €

682,50 €   bez DPH

Veľmi ľahký a odolný kočík pre dvojičky so šírkou maximálne 76,5cm na prechod skoro každými dverami.

Farba: Black silver
Množstvo

Obľúbený kočík je vybavený veľkými nafukovacími kolesami s ložiskami, vďaka čomu je jazda plynulá a pohodlná. Predné kolesá sú otočné o 360°s možnosťou zaistenia aby sa dosiahla optimálna manévrovateľnosť.  Konštrukcia je vyrobená technológiou nového duralu, čo zaisťuje veľkú pevnosť a ľahkosť len 11,5kg. Vďaka šírke len 76,5cm prejde kočíky aj štandartnými dverami s rozmerom 80cm. Easywalker je primárne výrobcom dvojičkových kočíkov, preto sú komponenty optimalizované na vyššiu záťaž. Rukoväť je výškovo nastaviteľná a na zadnej náprave sa nachádza nožná brzda. Veľký košík je ľahko prístupný pre viac pohodlia. 

Športové sedačky so šírkou 33cm sú samostatne polohovateľné do 3 polôh vrátane ľahu. Každá sedačka má svoju samostatnú striešku s integrovanou slnečnou clonou.  Súčasťou výbavy sú samostatné 5 bodové polstrované bezpečnostné pásy a spoločné odnímateľné madlo. Pre ľahšie samostatné nasadanie väčších detí slúži stupienok a opierka nožičiek v jednom.


Na kočík možno nasadiť dve hlboké vaničky v ktorých si novorodenci pohodlne oddýchnu na rovnej ploche. Súčasťou vyničky je obojstranný matrac, kryt a sieťka proti hmyzu. Korbička sa na kočík nasadzuje bez nutnosti zohýbania pomocou tiahla v prednej strane. Prenášať ju možno za praktické madlo.


Na kočík možno vedľa seba nasadiť dve autosedačky kategórie 0-13kg s uchytením typu MaxiCosi ako sú Kiddy, Cybex, BeSafe či Maxi Cosi. 

Samostatne možno potom kombinovať nasadenie jednotlivých častí na kočík.

Rozmer zloženého kočíku: 76,5 x 86 x 30 cm

Hmotnosť so športovým sedením: 16kg

Hmotnosť s 2 vaničkami: 19kg

 - Stav skladu má informatívny charakter a nie je možne podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vas budeme informovať po spracovaní objednávky.

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.