• -5%
Kombinovaný kočík APTICA XT CAB SYSTEM 4V1- INGLESINA - Charcoal Grey
search
  • Kombinovaný kočík APTICA XT CAB SYSTEM 4V1- INGLESINA - Charcoal Grey
  • Kombinovaný kočík APTICA XT CAB SYSTEM 4V1- INGLESINA - Charcoal Grey
  • Kombinovaný kočík APTICA XT CAB SYSTEM 4V1- INGLESINA - Charcoal Grey

Kombinovaný kočík APTICA XT CAB SYSTEM 4V1- INGLESINA

999,00 €
949,05 €   s DPH Zľava 5%

790,88 €   bez DPH

Prvý kočík s patentovaným adaptívnym odpružením od Inglesiny. Trojkombinácia APTICA XT Charcoal Grey má navyše priestrannú autosedačku CAB a tiež Stand Up, ktorý z nej robí travel systém 4v1.

Farba: Charcoal Grey
Množstvo

Kto by sa nechcel nechať rozmaznávať? Modelom Aptica XT sa dostáva koncept Baby Wellness od Inglesiny na novú úroveň. Pohodlie a ochrana bábätka sú zaistené mimoriadne priestrannou, pevnou a dokonale vybavenou hlbokou vaničkou a navyše dokonale odpruženým podvozkom vybaveným patentovanou technológiou individuálne nastaviteľného odpruženia, ktorý tlmí otrasy od nerovností cesty. Využíva pritom svoju viac ako 50 ročnú skúsenosť s výrobou kočíkov aj prepojenie na najväčší tím zdravotníckych expertov z odboru neonatológie z nemocnice v Bologni. Výsledkom je ďalšie vylepšenie unikátnej vložky Welcome PadTM, tvoriacej súčasť hlbokej vaničky a nový robustný podvozok Aptica XT, zvládajúci rozpadajúce sa chodníky našich miest i poľné alebo lesné cesty.
Predstavenie kočíka Aptica XT nájdete v záložke Video. 

Kočík Aptica XT 4v1 sa skladá z: hlbokej vaničky, matraca, Welcome PadTM, stojana Stand UpTM, autosedačky CAB R44/04, športovej sedačky so strieškou, nánožníka, košíka, držiaka nápoja a nového podvozku Aptica XT.

Nový rozmer pohodlia i ochrany. Pre Apticu XT vyvinula Inglesina úplne nové kolesá. Sú väčšie (215 mm predné kolesá a 290 mm zadné kolesá). Majú špeciálny tvar, ktorý prispieva k pohlcovaniu drobných nárazov od nerovností cesty. Vlastné obruče kolies sú tvorené vonkajšou tvrdou gumou, zaisťujúcou dlhú životnosť kolies, a dvojvrstvovou výplňou z penového polyuretánu, ktorá rovnako ako sofistikovaný tvar kolies pohlcuje nárazy a vibrácie od nerovností povrchu cesty. Jazda je potom príjemnejšia pre dieťa i pre rodičov, ktorým sa do rukoväte kočíka prenáša oveľa menej vibrácií.

Patentované nezávisle nastaviteľné odpruženie každého kolesa. Deti rastú a cesty, ktorými ideme, sú niektoré hladké, iné hrboľaté. Preto vyvinula Inglesina nastaviteľné odpruženie. Pre bábätko vážiace 4 - 5 kg si odpruženie prepnete na soft, a neskôr, keď už z neho bude batoľa vážiace 12 kg, odpruženie prepnete na hard. Okrem možnosti nastaviť tuhosť odpruženia, zväčšila Inglesina jeho zdvih. Takže Aptica XT lepšie prekonáva aj väčšie nerovnosti cesty. Odporúčania pre nastavenie odpruženia nájdete na konci priloženého súboru.

Dajte svojmu pokladu priestor. Hlboká vanička nie je len dopravný prostriedok. V detskom kočíku bude vaše dieťa tráviť veľa hodín prvých mesiacov života. Preto sme navrhli perfektné prostredie, ktoré ho dokáže privítať v pohodlí a bezpečí, ktoré potrebuje.

Podporte jeho rozvoj a správne držanie tela. Akonáhle sa narodí, je vaše dieťa krehké a bezmocné, opustí bezpečie vášho bruška a musí čeliť vonkajšiemu svetu. Všetko, čo za neho doteraz robila mamička, musí po narodení zvládnuť samo. Pomôžte mu cítiť sa v pokoji a bezpečne, rozvíjať sa, a pritom udržiavať správne držanie tela, tým, že mu doprajete hlbokú vaničku vybavenú matracom Welcome PadTM. Matrac Welcome PadTM vychádza z profesionálneho matraca StartMat používaného v pôrodniciach celého sveta. Jeho tvarovanie udržuje dýchacie cesty novorodenca rovné, podporuje tak dýchanie do brucha a tým aj posilňovanie stredu tela, čo vedie k správnemu držaniu tela.

Cestujte s ním bezpečne. Pre každú jazdu autom, dokonca aj najkratšiu, vždy ochráni vaše dieťa autosedačka. CAB je veľmi priestranná, má automatické nastavenie výšky ramenných pásov v závislosti od pozície výškovo nastaviteľnej opierky hlavičky. Limitom pre použitie je dosiahnutá hmotnosť 13 kg. Luxusný vnútorný priestor pre deti do výšky postavy 76 cm, v závislosti od postavy zvyčajne 15 mesiacov. Upevnenie na podvozok kočíka je veľmi jednoduché, nepotrebujete žiadny adaptér, ktorý by sa mohol zabudnúť doma.

Prečo ho prebudiť? Ak zaspí na prechádzke v kočíku, nebudete ho budiť po návrate domov. Bude to dobre pre neho i pre vás. Vďaka stojanu Stand Up možno hlbokú vaničku umiestniť pohodlne a hygienicky vnútri domu a môže sa z nej dokonca stať skutočná postieľka pre noc. A pritom sa môže nachádzať hneď vedľa vašej postele.

Športový kočík: pohodlný a praktický. Akonáhle je dieťa väčšie, zaistí jeho prepravu športový kočík vybavený všetkým pohodlím pre dieťa aj rodičov. Aptica XT ponúka priestrannú sedačku s pevnou konštrukciou s bočným vedením. Tá je vybavená prvkami pre ventiláciu a ochranu pred slniečkom a prehriatím. Dlhá opierka chrbta s nastaviteľným sklonom od sedenia do ležania potom umožňuje použitie od narodenia až do dosiahnutia hmotnosti 22 kg (cca 4 roky).

Podvozok APTICA XT. Je neuveriteľne praktický! Rozkladá sa a skladá v okamihu jednou rukou, stojí samostatne, keď je zložený, a rukoväť sa pritom nedotýka zeme, takže ruky neprichádzajú do kontaktu s nečistotami. Teleskopická rukovät podvozku, nastaviteľná do 4 polôh, sa prispôsobí každej výške postavy.

Technické údaje:

Hmotnosť hlbokého kočíka: 15,1 kg. Rozmery vonkajšie: šírka 53 cm x dĺžka 90 cm x výška 120 cm. Rozmer hlbokej vaničky vnútorné: 79 x 37 cm. Hmotnosť športového kočíka: 13,5 kg. Rozmery zloženého športového kočíka: 90 cm x 53 cm x 42 cm. Hmotnosť podvozku 9,5 kg. Rozmery zloženého podvozku: 90 cm x 53 cm x 35 cm.

Ostatné výrobky Inglesina

Inglesina
AAE73N0CRG
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.