• -5%
Autosedačka Trifix2 i-Size - Britax Romer
search
  • Autosedačka Trifix2 i-Size - Britax Romer
  • Autosedačka Trifix2 i-Size - Britax Romer

Autosedačka Trifix2 i-Size - Britax Romer

330,00 €
313,50 €   s DPH Zľava 5%

261,25 €   bez DPH

TRIFIX² i-SIZE je moderná autosedačka s ukotvením IsoFix a upevňovacím popruhom pre deti od 76 do 105 centimetrov.

Farba: Cosmos Black
Množstvo

Keď sa vaše dieťa stáva batoľaťom, jeho potreby sa môžu meniť; čo sa však nemení, je potreba bezpečia. Práve preto naša TRIFIX 2 i-SIZE poskytuje vášmu dieťaťu všestrannú bezpečnosť. Vďaka hlbokým čalúneným bočniciam vybaveným technológiou SICT inside a opierke hlavy v tvare V je dieťa chránené proti bočnému nárazu, zatiaľ čo patentovaný systém otočného spoja ISOFIX a horný upevňovací popruh vybavený technológiou rip stitch zaručujú bezpečnosť v prípade čelného nárazu. Opierku hlavy a popruhy možno ľahko nastaviť a prispôsobiť tak sedačku rastu dieťatka.

Vďaka ISOFIX a hornému upevňovaciemu popruhu je inštalácia vo vašom vozidle veľmi ľahká a konektory ISOFIX integrované v spodnej časti sedadla ponúkajú maximálnu bezpečnosť.

5-bodový bezpečnostný pás s polstrovanými neoprénovými popruhmi sa prispôsobí telu dieťatka a bezpečne rozloží silu nárazu z ktorejkoľvek strany. Pre zvýšenie pohodlia na cestách je autosedačka vybavená 4 naklápacími polohami, ktoré možno jednoducho nastaviť jednou rukou.

Poťah sedačky možno jednoducho sňať a oprať.

 

Rozmer: 65 x 45 x 54 cm

Hmotnosť:  10.5 kg

-stav skladu má informatívny charakter a nie je možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodanaia Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

BRR022751

Špecifické referencie

EAN13:
4000984192445
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Mohlo by vás zaujímať aj