• -5%
Autosedačka EGG Shell (i-Size)  - BabyStyle
search
  • Autosedačka EGG Shell (i-Size)  - BabyStyle

Autosedačka EGG Shell (i-Size) - BabyStyle

255,00 €
242,25 €   s DPH Zľava 5%

201,88 €   bez DPH

V spoločnosti egg sa všetci zhodujeme na najvyšších štandardoch ohľadne bezpečnosti a funkčnosti, ktoré idú ruka v ruke so štýlom a dizajnom a ponúkajú tak novým rodičom príležitosť zažiť skutočný luxus.

Farba: Cobalt
Množstvo

Sme hrdí, že vďaka autosedačke egg Shell (i-Size) môžeme teraz rozšíriť tento zážitok aj do sféry automobilového cestovania a ponúknuť tak svojim zákazníkom plne kompatibilný cestovný systém. 

Vhodná na cestovanie pre deti s výškou od 40 do 80 cm (tzn. od narodenia do cca 15 mesiacov) pri umiestnení v protismere jazdy. Autosedačka egg Shell (i-Size) je vybavená vylepšenou škrupinou chrániacou proti bočnému nárazu a tiež opierkou hlavičky z pamäťovej peny, ktorá poskytuje optimálne odpruženie v prípade zrážky. Naviac má táto autosedačka vylepšené polstrovanie vnútornej časti (pre použitie od narodenia), ktoré poskytuje kľúčovú oporu bočným a horným svalom nožičiek pri cestách autom. Ako svaly bábätka silnejú, vyvíjajú sa a ako dieťa rastie, možno tieto kľúčové ochranné vankúše odstrániť, čo umožňuje používať túto autosedačku až do 13 kg váhy dieťaťa. 

FUNKCIE:

  • Autosedačka má 3-bodový bezpečnostný postroj s centrálnou sponou a možnosťou jeho nastavenia a zaistenia jedným ťahom.  
  • Bezpečnostné popruhy autosedačky egg Shell obsahujú ramenné chrániče a chránič medzinožného popruhu pre prípad prudšieho zabrzdenia. 
  • Striešku možno nastaviť do 4 polôh, je ideálna na zabezpečenie nevyhnutného tieňa a na ochranu dieťatka pre slnečnými lúčmi. Strieška je vyrobená z rovnakej textílie ako zvyšok autosedačky a svojím zakrivením evokuje ikonický tvar „vajíčka“. 
  • Celkovo môžete rukoväť autosedačky nastaviť do 3 polôh, pričom tretia poloha rukoväte pôsobí ako stabilizátor možného nežiadúceho pohybu autosedačky v prípade jej umiestnenia na rovný povrch napr. na podlahu.   
  • Nasadenie autosedačky egg Shell do multi adaptérov na podvozku kočíka egg® a egg²® je rýchle a jednoduché a zvládnete to jednou rukou: rukoväť autosedačky nastavíte do kolmej polohy, autosedačku nasadíte na adaptéry a sklopením rukoväti dozadu dôjde k uzamknutiu poistky autosedačky v ráme. Spätným pohybom rukoväte do kolmej polohy poistku odistíte a autosedačku jedným pohybom odstránite z podvozku
  • autosedačku egg Shell možno umiestniť na sedadlo vozidla vybavené 3-bodovým bezpečnostným pásom (v súlade s nariadením ECE R44 / 04) alebo nasadiť do IsoFixovej základne(dokupuje sa samostatne).
E2CSDB
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.