Hodiny na učenie AJ
search
  • Hodiny na učenie AJ
  • Hodiny na učenie AJ
  • Hodiny na učenie AJ

Hodiny na učenie AJ

12,90 €   s DPH

10,75 €   bez DPH

Koľko je hodín?

Multifunkčné hodiny. Pamätáte si tie pestré farby a čísla, čas detstva a opakované hry na čas? Koľko je hodín?  a koľko minút? Znova zažívame tú zábavu z chytania času! Presuňte ručičky a ukážte ďeťom, kedy sa ráno zobúdzajú, kedy je čas na obed, čas ísť do postele...

Množstvo

Koľko je hodín?

Multifunkčné hodiny. Pamätáte si tie pestré farby a čísla, čas detstva a opakované hry na čas? Koľko je hodín?  a koľko minút? Znova zažívame tú zábavu z chytania času! Presuňte ručičky a ukážte ďeťom, kedy sa ráno zobúdzajú, kedy je čas na obed, čas ísť do postele...Začnite hovoriť o hodinách a pol hodinách, postupne sa pridajú aj minúty...Za nejaký ten čas to budú všetko vedieť už samé. Pre ešte väčšiu zábavu sú čísla formou puzzle.

Takéto puzzle edukačné hračky patria medzi obľúbené hry pre dievčatá aj pre chlapcov a sú vytvorené na základe princípov Montessori.

Montessori hračky sa radia medzi logické hračky. Rozvíjajú logické myslenie, jemnú motoriku, trpezlivosť, koordináciu oko-ruka, podporujú obratnosť a kreativitu a sú vyrobené z kvalitných podnetných materiálov.

Najviac populárne sú práve drevené Montessori hračky.

drevo

30 x 30 x 3.6 cm

1137416
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.