Budík detský - DJECO
search
  • Budík detský - DJECO

Budík detský - DJECO

24,50 €   s DPH

20,42 €   bez DPH

Krásne dizajnovaný budík, ktorý uľahčí budenie aj učenie času. S farebnou plastovou schránkou, drevenými nôžkami a ozdobným ilustrovaným hrebienkom, kovovými ručičkami a nečujným hodinovým strojčekom typu quartz.

Dekor: Rybky
Množstvo

Krásne dizajnovaný budík, ktorý uľahčí budenie aj učenie času. S farebnou plastovou schránkou, drevenými nôžkami a ozdobným hrebienkom, kovovými ručičkami a nečujným hodinovým strojčekom typu quartz. Symetrické vzory, ilustrácie rýb na ciferníku a dievčaťa na hrebienku tematizujú harmóniu. Na ciferníku sú vyznačené hodiny, minúty a pätminútové úseky. Na zadnej strane budíka sú tlačidlá na osvetlenie ciferníka a na vypnutie zvonenia, skrutky na nastavenie času a času zvonenia. Kovové ručičky ukazujú hodiny, minúty a čas budenia. Vnútri pracuje nečujný hodinový strojček typu quartz. Vložte 1 AA (tužkovú) batériu (nie je súčasťou balenia). Záruka 2 roky.
Rozmery budíka: 8,5 x 13,5 x 4 cm
Rozmery balenia: 12 x 15 x 5 cm

-stav skladu má informatívny charakter a nie je možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

DD00401
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.