• -5%
Sklenená fľaša na kŕmenie - Elodie Details
search
  • Sklenená fľaša na kŕmenie - Elodie Details
  • Sklenená fľaša na kŕmenie - Elodie Details
  • Sklenená fľaša na kŕmenie - Elodie Details

Sklenená fľaša na kŕmenie - Elodie Details

22,90 €
21,76 €   s DPH Zľava 5%

18,13 €   bez DPH

Sklenené fľaše na kŕmenie od spoločnosti Elodie sú vyrobené z bórokremičitanového skla odolného voči teplote s obalom zo silikónu potravinárskej kvality. Vďaka materiálu sú ľahké, trvácne a odolné voči poškriabaniu.

Farba: Vanilla White
Množstvo

Sklo je prirodzene bez akýchkoľvek škodlivých látok a fľaša dokáže odolať teplote od mrazenia po sterilizáciu vo vriacej vode. Protiprachový uzáver zabraňuje kontaminácii cumlíka vzduchom a vďaka širokému dizajnu hrdla sa fľaša veľmi ľahko čistí.

Fľaša na kŕmenie sa dodáva s cumlíkom zo silikónovej gumy, ktorý je vhodný pre deti od 0 do 6 mesiacov. Proti kolikový ventil v cumlíku umožňuje vášmu bábätku kŕmenie bez toho, aby nasávalo vzduchové bubliny, alebo aby nebol vzduch medzi západkami. Špirálový tvar vo vnútri cumlíka zabraňuje zloženiu cumlíka, čím sa dosiahne neprerušené a pohodlné kŕmenie. Náhradné cumlíky a väčšie cumlíky pre deti staršie ako 6 mesiacov sú k dispozícii osobitne.
 

K dispozícii sú aj náhradné cumlíky
Fľaše sa dodávajú so silikónovým sacím cumlíkom vhodným pre novorodencov. Náhradné cumlíky a cumlíky vhodné pre deti staršie ako 6 mesiacov sú k dispozícii osobitne.

Perfektná veľkosť
Fľaše majú výšku 20 cm a priemer 6,5 cm. Dodávajú sa s objemom do 250 ml tekutiny.

Vhodné do umývačky
Vďaka širokému hrdlu na fľaše sa ľahko čistia ručne. Môže sa umývať v umývačke.

-stav skladu má informatívny charakter a nieje možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

60252103102NA

Špecifické referencie

ean13:
7333222013798
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.