• -5%
Bébé Jou Stojan pod vaničku Sense
search
  • Bébé Jou Stojan pod vaničku Sense

Stojan pod vaničku Sense - BÉBÉ JOU

73,00 €
69,35 €   s DPH Zľava 5%

57,79 €   bez DPH

Dizajnový stojan pre vaničku Bébé-Jou Sense so štíhlymi drevenými nohami. Pôsobivá kombinácia modro-šedým plastu s prírodným vzhľadom buka.

Farba: White
Množstvo

Kúpanie bábätka býva každý večer obľúbenú zábavku, na ktorú sa tešia celá rodina. S vaničkou na stojane sa môže odohrávať priamo v detskej izbe a bábätko nemusí byť nikam prenášané. Vanička so stojanom potom v izbe zostáva dlhšiu dobu a jej vzhľad ovplyvní dojem z izbičky. Dizajnový stojan na vaničku Bébé-Jou Sense tento dojem vylepší, príjemnou kombináciou plastu a štíhlych bukových nôh.

Veľmi stabilný vaňový stojan Sense má nohy vyrobené z lakovaného bukového dreva s certifikáciou FSC. To dodáva stojana teplý moderný vzhľad. Je vybavený praktickými pomôckami; vpredu je pripevnený držiak na uteráky. Priestranná plastová polička poskytuje dostatok miesta napríklad pre šampón, žinku, vodné hračky alebo kúpacie gél. To znamená, že máte po ruke všetky potrebné veci, aby ste si s malým mohli v pokoji kúpanie užiť. Inovatívny systém upevnenia zaisťuje, že vaňu možno ľahko pripevniť k stojanu a rovnako ľahko sňať. Po kliknutí môžete svoje bábätko nerušene a bezpečne kúpať.

Ak kúpite spolu so stojanom a vaničkou aj odtokovú hadicu a kýblik na plienky s vekom, vznikne ucelený sytém pre kúpanie vašich detí. Jeho bezpečnosť bola preskúšaná najväčšou autoritou v odbore skúšobníctva, nemeckou skúšobňou TUV. Stojan je určený pre kúpanie detí do 18 kg.

Hmotnosť: čistá 3,25 kg, vr. balenie 3,65 Kg Rozmery: zostavený na použitie v: 60,2x49,8x83,4 cm, rozmery balenia: 55,8x36x18,3cm

B421701
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.