PODLOŽKA NA HRANIE  STANDARD - PONÍKY ABECEDA - LALALU
search
  • PODLOŽKA NA HRANIE  STANDARD - PONÍKY ABECEDA - LALALU
  • PODLOŽKA NA HRANIE  STANDARD - PONÍKY ABECEDA - LALALU
  • PODLOŽKA NA HRANIE  STANDARD - PONÍKY ABECEDA - LALALU

PODLOŽKA NA HRANIE STANDARD - PONÍKY ABECEDA - LALALU

79,00 €   s DPH

65,83 €   bez DPH

Ak chcete doma pre vašich drobcov vytvoriť bezpečné miesto na hranie, kotúľanie, prevaľovanie či štvornožkovanie, štandardná podložka od Lalalu splní všetky vaše požiadavky. 

Množstvo

Táto bezpečná podložka s hladkými hranami, vyrobená z hypoalergénneho plastu, je vhodná pre deti už od narodenia. Má obojstrannú potlač s hravými kresbami, ktoré ľahko upútajú pozornosť detí a súčasne napomáhajú k ich rozvoju. Podložka je 100 % vodeodolná, vďaka čomu sa ľahko udržiava. Spoľahlivosť produktu zaručuje protišmyková úprava, ako aj špeciálny povlak v tvare zaoblených diamantov na povrchu, ktorý tlmí nárazy.

Ak chcete doma pre vašich drobcov vytvoriť bezpečné miesto na hranie, kotúľanie, prevaľovanie či štvornožkovanie, štandardná podložka od Lalalu splní všetky vaše požiadavky. Táto obojstranná podložka je vyrobená z vysokokvalitnej a zdravotne nezávadnej PE peny, ktorá hravo odoláva znečisteniu a detičkám zároveň poskytuje mäkký priestor na ich prvé objavy. Niet pochýb o tom, že si ju zamilujú. Je totiž plná farieb, zvieratiek a tvarov.POPIS
  • Veľkosť podložky: 150 x 200 x 1,5 cm (šírka x dĺžka x hrúbka)
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.