Bandana mušelínový slintáčik z BIO bavlny - BIBS
search
  • Bandana mušelínový slintáčik z BIO bavlny - BIBS

Bandana mušelínový slintáčik z BIO bavlny - BIBS

12,95 €   s DPH

10,79 €   bez DPH

Mušelínové slintáčiky BIBS Bandana sú vyrobené zo 100%-nej organickej BIO bavlny s certifikátom GOTS, ktorý je zárukou kvalitného ekologického výrobku. Nariasený mušelín je predpraný, hebký a priedušný.

Farba: Sage
Množstvo

BIBS je obľúbená dánska značka s tradíciou výroby ikonických cumlíkov od roku 1978. Okrem cumlíkov BIBS ponúka aj pestrý prémiový sortiment pre najmenšie deti v minimalistickom škandinávskom dizajne a širokej farebnej palete. Všetky BIBS produkty sú garanciou najvyššej kvality detského sortimentu.

Mušelín je najhebkejšia bavlnená látka, každým praním sa ešte viac zjemňuje. Kvalitu použitého materiálu spoznáte na prvý dotyk. Slintáčik je viacvrstvový, vďaka čomu má skvelé savé vlastnosti a bude tak perfektným pomocníkom pri tečúcich slinkách či mliečku.

Slintáčiky majú navyše všestranné využitie. Spoľahlivo odsajú nie len stekajúce slinky, ale poslúžia aj pri kŕmení, zahrejú hrdielko v chladnom počasí a sú pekným módnym doplnkom detského outfitu. Roztomilým detailom je malé vrecúško na cumlík, ktoré detičky určite využijú aj na schovávanie svojich drobných pokladov. Slintáčiky ľahko farebne doladíte s obľúbenými BIBS cumlíkmi aj s klipmi na cumlíky BIBS Paci Braid.

Slintáčiky majú dve veľkosti pohodlného cvočkového zapínania.

Zloženie :

100%-ná organická BIO bavlna

Certifikát :

GOTS – Global Organic Textile Standard. Spĺňa prísne podmienky ekologického spracovania, výroby, balenia, označovania, obchodovania a distribúcie.

Údržba :

Pranie na 40°C v práčke, jemný program. Nežehliť, stratil by sa nariasený efekt mušelínu. Nečistiť chemicky, nesušiť v sušičke. Čím viac sa mušelín perie, tým je mäkší a viac absorbuje vlhkosť. Používanie aviváže môže znižovať absorpčnú schopnosť.

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.