Baby chytrý video monitor SCD923 - Philips AVENT
search
  • Baby chytrý video monitor SCD923 - Philips AVENT
  • Baby chytrý video monitor SCD923 - Philips AVENT
  • Baby chytrý video monitor SCD923 - Philips AVENT

Baby chytrý video monitor SCD923 - Philips AVENT

349,95 €   s DPH

291,63 €   bez DPH

Istota a pokoj kdekoľvek

Sledujte vaše dieťa, doma aj na cestách

Dajte pozor na svoje dieťa bezpečne a odkiaľkoľvek s monitorom pre deti Philips Avent Connected. Náš systém Secure Connect vás udrží v spojení s vašim drobcom v celej domácnosti. A s aplikáciou Baby Monitor +
sa môžete prihlásiť odkiaľkoľvek.

Množstvo

Pripojte sa odkiaľkoľvek

Navrhnuté tak, aby ste boli neustále v spojení s dieťaťom. Full HD kamera s nočným videním a digitálnym zväčšením.

Istota vo dne v noci

Uvidíte každé vrtenie, a budete počuť každý chichot. Dosah až do 400 metrov vonku a 50m doma, neobmedzený rozsah vyžaduje internetové pripojenie. Až 12 hodín bezdrôtového monitorovania s rodičovskou jednotkou.

Podporuje vašu rodinu

Nikdy nie príliš horúco ani chladno, vždy tak akurát. Pokojný spánok s upokojujúcim nočným svetlom. Pripravený na každý deň a každú noc.

Monitorujte svoju cestu

Hovorte a súčasne počúvajte svojho drobca. Zvuky, aby sa utíšilo a upokojilo.

Systém zabezpečeného pripojenia Secure Connect

Náš vlastný systém Secure Connect používa viacnásobné, šifrované spojenie z detskej jednotky na rodičovskú jednotku a aplikáciu. Pre upokojujúco silné a súkromné spojenie.

Aplikácia Baby Monitor +

S aplikáciou Baby Monitor Philips Avent + môžete vidieť a počuť svojho drobca doma aj mimo neho. Pomocou Wi-Fi alebo mobilného internetu môžete monitorovať a upokojíte ho odkiaľkoľvek.

Detská jednotka s full HD

Detská jednotka využíva full HD kameru s nočným videním a digitálnym zoomom, prináša jasný obraz izby vášho drobca vo dne i noci.

Monitorovanie na veľké vzdialenosti

Zostaňte v spojení s rodičovskou jednotkou, ktorá poskytuje dosah až 400 metrov u vás doma. A aplikácia Baby Monitor +, ktorá používa mobilný internet alebo Wi-Fi poskytuje neobmedzený dosah kdekoľvek inde.

Až do 12 hodín bezdrôtového používania

Nabíjateľná rodičovská jednotka ponúka až 12 hodín výdrž batérie a farebný 4,3 palcový displej. Môžete teda ľahko sledovať celý deň dobre až do večera predtým, ako ju znovu zapojíte.

Zabudovaný izbový teplomer

Pri vysokej a nízkej teplote vás upozorní integrovaný izbový teplomer, čo vám pomôže udržať vášho drobca v pohodlí. Správna miera pohodlia pre dokonalý odpočinok.

Upokojujúce okolité nočné svetlo

Doprajte izbe vášho drobca upokojujúcu žiaru vďaka integrovanému nočnému svetlu v detskej jednotke.
Zapnite a vypnite ho alebo upravte jeho žiarenie z rodičovskej jednotky a aplikácie Baby Monitor +

Naozajstné hovorenie

Už žiadne vysielačky! Iba náš baby monitor používa skutočný obojstranný hovor, takže jediným stlačením gombíka, sa vy a vaše dieťa môžete bez prerušenia navzájom počuť ako spievate, upokojujete alebo sa smejete.

Upokojujúce zvuky

Vyberte si z 15 upokojujúcich melódií od vtáčieho spevu v záhrade a nočnej prírody, až po uspávanky vrátane Rock-a-bye Baby. Alebo nahrajte svoje vlastné a prehrajte si ich na požiadanie. Napokon, čo je lepšie ako hlas rodiča?

Jednoduché použitie

Začnite monitorovanie priamo po vybalení z krabice vďaka vopred prepojenej rodičovskej a detskej jednotke. Jednoducho nastavte Wi-Fi a spárujte detskú jednotku s aplikáciou Monitor +, kedy vám to najlepšie vyhovuje.

* Dosah až 400 metrov vonku a 50 metrov vnútri
* Po úplnom nabití v režime Eco

Philips AVENT
SCD923
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.