Detská cyklosedačka Urban Iki - PREDNÁ
search
  • Detská cyklosedačka Urban Iki - PREDNÁ

Detská cyklosedačka Urban Iki - PREDNÁ

59,95 €   s DPH

49,96 €   bez DPH

Predná sedačka s upínacím adaptérom

Vďaka tejto sedačke sedia tí najmenší v prvom rade. Vo vysokej pozícii na bicykli môžu vidieť čokoľvek pred sebou a to všetko komfortne blízko Vás.

Farba: Aotake Mentolovo modrá
Množstvo

Najlepšia pozícia na bicykli pre najmenších dobrodruhov. Holandský dizajn sedačky má ergonomický jemný zaoblený tvar, jemné výplne na ramenách a jemný vode odolný vankúš pre lepší komfort. Pre Váš komfort, sedačka sa dá vďaka pribaleným inštalačným materiálom upevniť za 5 minút. Nastavte opierky a remienky na nohy, zapnite bezpečnostnú pracku len jednou rukou a môžete vyraziť!

Predná sedačka od 9 mesiacov

Urban Iki predné sedačky sú vhodné pre každý štandardný bicykel. Montážne materiály sa dodávajú so všetkými sedačkami Urban Iki bez ďalších nákladov! Na montážnom bloku, ktorý slúži na montáž prednej sedačky sa ľahko upevní ochranné sklo. Držiak, ktorý je k dispozícii aj ako príslušenstvo, je možné upevniť na sedačku Urban Iki.

Vek: 9 mesiacov až 3 roky

Nosnosť: 9-15 kg

Priemer riadidiel: 20-28 mm

Montážna sada je súčasťou balenia

Testovanie: TUV

Montážny systém: click and go

 - Stav skladu má informatívny charakter a nie je možne podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vas budeme informovať po spracovaní objednávky.

Urban Iki
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Mohlo by vás zaujímať aj